آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی

  • کد خبر: ۴۸۳۶۴
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | پای ثابت سفره‌های زمستانی
ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ ترشی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که اغلب در فصل‌های سرد سال، پای ثابت سفره ما ایرانی هاست: ترشی بادمجان، سیر، کلم قرمز، گل کلم و .... فصل تهیه این ترشی‌ها هم دقیقا همین روزهاست، البته اگر قصد آماده خوری ندارید. اول باید تصمیم بگیرید چه نوع ترشی یا ترشی‌هایی برای زمستانتان می‌خواهید درست کنید. بعد مواد مورد نیازتان را فهرست کنید و روانه بازار شوید.

 

به صرفه‌ترین روش تهیه ترشی

اگر قصد تهیه یک نوع ترشی در حجم زیاد یا چندنوع ترشی با مواد اولیه یکسان را دارید یا می‌خواهید با کسی شراکتی ترشی درست کنید، برای خرید مواد اولیه تان به میدان تره بار بروید. سبزیجات و صیفی جات در میدان تره بار تا ۳۵ درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند. قیمت ترشی شما به اینکه چه نوع ترشی‌ای را با چه مواد اولیه‌ای می‌خواهید درست کنید بستگی دارد. با وجود این، مطمئن باشید از قیمت نوع بازاری و آماده آن بسیار به صرفه‌تر خواهد بود. گذشته از آن، وقتی خودتان در خانه خوراکی‌ای مانند ترشی درست می‌کنید، از سلامت آن هم اطمینان دارید.
 
 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

از میان انواع ترشی‌هایی که در بازار وجود دارد، امروز می‌خواهیم آموزش ترشی گل کلم مخلوط را ارائه بدهیم، ترشی‌ای که شباهت زیادی به ترشی هفت بیجار دارد و از قدیم، تهیه آن بین ما مشهدی‌ها هم رواج داشته است. برای تهیه این ترشی، شما به این مواد اولیه نیاز دارید:
 
  • گل کلم یک عدد متوسط
  • هویج ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • ساقه کرفس ۲ عدد متوسط
  • خیار ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • بادمجان یک کیلوگرم
  • سیب ترش ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • موسیر ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ بوته بزرگ
  • فلفل سبز یا قرمز ۶ عدد
  • سبزی ترشی (ترخون، نعناع، مرزه، گشنیز، جعفری و پونه)
  • ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • نمک، سیاهدانه و زردچوبه به میزان لازم
 
 

طرزتهیه ترشی گل کلم مخلوط

برای تهیه این ترشی، همه مواد را به خوبی بشویید. خرد و روی پارچه‌ای پهن کنید تا آبشان به طورکامل گرفته شود. هرچه آب موادتان بیشتر خشک شود، مرحله جا افتادن ترشی طولانی‌تر خواهد شد. اندازه خردکردن مواد ترشی هم به سلیقه خودتان بستگی دارد. سیر و فلفل سبز را بهتر است که به دو نیم کنید. موسیر خشک را هم یک ساعت در آب بخیسانید. بعد در صافی بریزید. خوب که خشک شد، با دیگر مواد مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را هم خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا با سرکه چند قل بخورد. بادمجان‌ها را سرد که شد با دیگر مواد مخلوط کنید و همه را درون ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. نمک، سیاهدانه و زردچوبه (برای رنگ زرد ترشی) را هم اضافه و شیشه‌ها را با سرکه یا سرکه مخلوط با آب جوشیده سردشده پر کنید تا جایی که سطح مواد را به خوبی بپوشاند. بعد هم در شیشه‌ها را محکم ببندید و بگذارید دست کم یک ماه خوب جا بیفتد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->